bramhulta
StartsidaOm föreningenStyrelseMedlemmarAktiviteterAvtal
BrämHulta


Arkiv

December 2013

September 2011

Juni 2011

Maj 2011

Mars 2011

Oktober 2010

September 2010

Maj 2010

April 2010

Mars 2010

Februari 2010

Januari 2010

December 2009

November 2009

Oktober 2009

Genomförda aktiviteter


Frukostmöte 2011-05-03

Karriärcoachning, föreläsare ENAR BONATH,
Unionen

KARRIÄRPLANERING
Att i lugn och ro gå igenom sitt yrkesliv och planera för framtiden är en god investering. Via vår karriärplanering via e-post med ett avsnitt i veckan under sju veckor får du möjlighet att fundera över frågor som vad trivs du med? Vad är du bra på? Och hur vill du gå vidare? Gå in på unionen.se under Karriär och anmäl dig.

PERSONLIG KARRIÄRCOACHNING
Vill du diskutera din utveckling, står du inför ett specifikt problem eller dilemma? Då har du som medlem i Unionen möjlighet att boka ett möte med en av våra karriär-coacher. Samtalet är kostnadsfritt, tar cirka 1-1,5 timme. Naturligtvis behandlas samtalet konfidentiellt. Kontakta ditt Regionkontor.

KARRIÄRCOACHEN
På unionen.se hittar du Karriärcoachen som hjälper dig att upptäcka dina drivkrafter, styrkor och svagheter. Du får också reda på vilken typ av organisation som du har möjlighet att utvecklas bäst inom.

KOMPETENSUTVECKLING
Bra kompetensutveckling handlar om att hela tiden sträva efter att ligga steget före i
utvecklingen, så att du säkrar den framtida konkurrenskraften både för företaget och för dig som medarbetare.

KOMPETENSKARTAN
När yrkeslivet rullar på och det ena leder till det andra är det säkert så, att du lär dig en massa saker. När du däremot ska sätta ord på dina kunskaper kan det bli svårare. Kompetenskartan på unionen.se hjälper dig att sätta ord på din kompetens och hur du värderar den. Du sätter mål för vad du vill utveckla och får göra en handlingsplan för att nå dina mål.

UTVECKLINGSSAMTAL
Utvecklingssamtalet är ett regelbundet återkommande samtal mellan dig och din chef där ni diskuterar igenom din och företagets situation. Syftet är att utveckla dig som medarbetare och organisationen som helhet. Både dina och företagets behov ska styra vilken typ av utveckling du bör ha. På unionen.se hittar du råd och checklistor för att på bästa sätt kunna förbereda dig.

SÖKA JOBB
I Unionens handbok får du vägledning i hur du skriver ansöknings-handlingar och vad du bör tänka på under en anställningsintervju och vid en löne-förhandling. Vi hoppas du får kunskap och inspiration till att bli ännu vassare på att söka jobb.

INTERVJUGUIDEN
Intervjuguiden hjälper dig att förstå vikten av att vara väl förberedd inför anställningsintervjun och därmed öka dina möjligheter att få jobbet. På unionen.se får du testa att gå på tre olika intervjuer och se hur du lyckas.

CV-BANKEN OCH REKRYTERINGSRÅDGIVNING
Registrera dig och lägg upp ditt i Cv-banken. Då kan rekryterings- och bemanningsföretag över hela landet hitta dig när de söker kandidater till lediga jobb eller uppdrag. Du kan när som helst gå in och uppdatera dina uppgifter. Du som har träffat någon av Unionens karriärcoacher har också möjlighet att via Cv-banken anmäla dig till Unionens Rekryteringsrådgivning.Du erbjuds att få en 20 minuter lång telefonrådgivning med en professionell rekryterare inom din bransch.

CV-GUIDEN
Cv-guiden unionen.se hjälper dig att skapa ansökningshandlingar av riktigt god kvalitet. Genom att matcha ansöknings-handlingar mot det jobb du söker
ökar du chansen att få just det jobb du vill ha.

STUDIESTÖD
Unionen ersätter din litteratur- eller materialkostnad med upp till 2 975 kr per termin. Totalt kan du få 11 900 kr. Vid studier i praktiska yrken får du dessutom ersättning för förbrukningsmaterial. Unionens studiestöd gäller även vid utlandsstudier.

INSPIRERANDE SEMINARIER
Unionen arrangerar kurser och seminarier i många olika ämnen som på ett eller annat sätt berör ditt arbetsliv och din utveckling. Information hittar du under Kurser och aktiviteter på unionen.se. Håll även utkik på din regions sida unionen.se/sjuhall.


Har du frågor om ovanstående tjänster eller vill beställa broschyrer, kontakta ditt regionkontor, 033-208604 eller gå in på unionen.se/karriar.


Av: Göran Carlstedt
2011-05-04 

 

kontakt

Postadress

Postadress:
BrämHulta Företagarförening
Box 11130
507 11 Borås
info@bramhulta.se

Webbansvarig

Webbansvarig:
Lennart Trapp
Streamcode
info@streamcode.tv
www.streamcode.tv

Genomförda aktiviteter

Läs mer om våra
tidigare aktiviteter här!

linje

Copyright © 2009 BrämHulta Företagarförening - Alla rättigheter reserverade | Om cookies | Sida skapad av Streamcode


 

 

erbjudanden

admin